Loekie

Loekie is al meer dan 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen in de maten 12,5 tot en met 22 inch voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar. Wellicht heb je zelf ook ooit op een Loekie kinderfiets leren fietsen!

Met een Loekie een stempel drukken op de eigen ik

In de loop der jaren is er wel het een en ander veranderd in de wereld van de kinderfiets. Niet alleen qua techniek, frames en zithoudingen maar ook kleuren en styling hebben een belangrijke rol gekregen bij een kinderfiets. Kinderen hebben een duidelijk mening wat ze een mooie kinderfietsvinden en door de ruime keus kunnen ze een stempel drukken op hun eigen ik.

Uistraling staat voorop

In de afgelopen jaren is er natuurlijk het een en ander veranderd in de wereld van de kinderfiets. Techniek, frames en zithoudingen zijn belangrijk, maar ook styling en kleuren spelen een grote rol. Kinderen weten zelf erg goed wat ze mooi vinden en wat niet. Door het grote aanbod kinderfietsen kan Loekie goed voldoen aan de specifieke wensen van je (klein)kind.

Uitstraling is één van de belangrijkste punten van een kinderfiets: alles moet kloppen. Loekie besteedt daarom extra veel aandacht aan de kleuren, stijl en algemene uitstraling van de kinderfietsen. Zo biedt Loekie bijvoorbeeld mooie, roze prinsessenfietsen, maar ook stoere meidenfietsen. Ook jongens hebben meer dan voldoende keuze uit het brede aanbod van Loekie. De belangrijkste inspiratiebron voor de fietsen van Loekie zijn namelijk de kinderen zelf!

Veiligheid is een voorwaarde

Veiligheid is een belangrijk aspect bij kinderfietsen. Loekie besteedt hier daarom ook extra veel aandacht aan. Zo zijn de frames van Loekie kinderfietsen stevig en laag, zodat je (klein)zoon- of dochter comfortabel kan opstappen en weg fietsen. Ook verlichting krijgt veel aandacht. Loekie heeft recent nog een nieuwe koplamp en achterlicht ontwikkeld. Kortom, Loekie levert mooie, kwalitatief goede fietsen voor een leuke prijs! Lees uitgebreidere informatie over onze veilige fietsen en de kwaliteit.

Handige maattabel

Het kiezen van een juiste maat kinderfiets lijkt soms ingewikkeld. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Als je op de juiste punten let, is het geen hoge wiskunde. Loekie wil je graag helpen om te juiste maat te vinden. We hebben een handige maattabel opgesteld die je helpt naar de ideale kinderfietsmaat van je kind.

Vragen of advies nodig?