Gazelle

Gazelle bestaat als sinds 1892! En is vanaf het begin af aan een van de bekendste en grootste fietsfabrikanten van Nederland. Gazelle zit in het Veluwse Dieren en Apeldoorn, en maken per jaar meer dan 300.000 fietsen, die heel de wereld over gaan! Gazelle kreeg in 1992 het predicaat Koninklijk en kreeg in 1996 een ISO-9001 certificeren. Het is dus een serieus merk!

Genieten van de buitenlucht, de wind door de haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!

Met het weer – en vooral de wind – kan het soms fijn zijn om wat extra fietsondersteuning te hebben. Dat geldt ook als je een lange afstand wilt fietsen of als zelf trappen lastiger gaat. Dan is een e-bike kopen een prima oplossing: optimaal fietsplezier met minimale inspanning en maximale ondersteuning. Maar zelfs als je niet per se extra ondersteuning nodig hebt, kan een elektrische fiets een goede keuze zijn. Elektrisch fietsen maakt onderweg zijn een beetje makkelijker en nog veel leuker!

Voor iedere fietser een passende stadsfiets. Van lichte stadsfiets tot bakfiets, van moederfiets tot allround stadsfiets. In stijl door de stad met een trendy transportfiets met stoere, brede banden en een robuust frame. Voor jouw dynamische leven hebben wij stadsfietsen die in elke situatie passen. Geen poespas, gewoon een fiets; met onze kwaliteit!

Moederfietsen, ook wel mamafiets of familiefiets genoemd, maken je leven met kids een stuk makkelijker. Of je nu met de kinderen door de natuur fietst of een snelle boodschap doet, elke fietstocht is een verrassend uitje met onze moederfietsen. Voor deze fietsen hebben wij speciale zitjes ontworpen, zodat de kinderen niet alleen comfortabel, maar ook veilig worden vervoerd. Ondanks de naam, zijn deze fietsen natuurlijk ook geschikt voor papa’s, opa’s en oma’s. Liever een beetje steun tijdens het fietsen? Kies dan voor een elektrische damesfiets of een elektrische moederfiets

Met een sportieve e-bike heb je een actieve zithouding waarbij het stuur en zadel op gelijke hoogte zitten. Zo voelt het net alsof je op een racefiets zit. De sportieve zithouding, het groot aantal versnellingen en het lichte gewicht maken de sportieve elektrische fietsen geliefd onder veel fietsers. Lange fietstochten of je dagelijkse tripje naar je werk, met een sportieve e-bike is geen kilometer jou te ver!

Kwaliteit

Gazelle staat al jaren lang bekend om hun geweldige kwaliteit. De frames zijn zo’n beetje de beste en meest duurzame Nederlandse frames die er te krijgen zijn. Het merendeel van de Gazelles is uitgerust met een Shimano naafversnelling. Deze Nexus groep gaat al jaren, probleemloos mee!

Qua motoren gebruikt Gazelle de betrouwbare Duitse technieken van Bosch. Ook wordt er nog gemaakt van Shimanno & Panasonic.

Garantie

Gazelle geeft maar liefst 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. De garantie op verende voorvorken is 5 jaar. Voor lakwerk op het frame en de voorvork geldt een garantieperiode van 5 jaar. Voor onderdelen op uw fiets geldt een garantie van 2 jaar bij normaal gebruik en onderhoud. Meer weten? Dat kan hier: http://www.gazelle.nl/service/garantie

Vragen of advies nodig?