Batavus

Batavus is een bekend Nederlands fietsmerk. De Batavus fietsen zijn al sinds 1909 op de Nederlandse markt te vinden! Oprichter Andries Gaastra bracht de Batavus fietsen al eerder op de markt, maar in 1909 werd het merk gedeponeerd. Batavus biedt een grote collectie stadsfietsen en e-bikes, geperfectioneerd voor de Nederlandse, Deense en Amerikaanse markt.

We begrijpen dat er bij een zoektocht naar een elektrische fiets wat komt kijken. Want voor welke ondersteuning kies je, waar wil je de motor hebben en welke framemaat is geschikt voor jou? We hebben stijlvolle e-bikes voor korte afstanden, elektrische toerfietsen en elektrische schoolfietsen en e-bikes geschikt voor woon-werkverkeer.

Jouw betrouwbare familiefiets

Ontdek samen de wereld met je kleintje(s). Deze familiefiets is ontworpen met jouw behoeftes als ouder in het achterhoofd. Door de stevige tweepootsstandaard en het stuurslot blijft de fiets super stabiel staan terwijl jij eenvoudig kinderen, bagage en meer op- en aflaadt.

Veilig, comfortabel en modulair: deze fiets heeft alles wat het leven van jou als ouder gemakkelijker maakt. En fietsen je kinderen zelfstandig? Dan maak je er in een handomdraai weer een moderne stadsfiets van. Deze wendbare en moderne fiets brengt je overal waar je zijn moet.

Stadsfietsen zijn op gemaakt voor alle dagelijkse activiteiten. Voor een boodschap, naar school gaan tot een ritje naar je werk. Om de juiste keuze te maken voor een stadsfiets is het belangrijk om te weten waar je je fiets het meest voor gaat gebruiken. Fiets je door het drukke stadsverkeer en wil je snel en wendbaar zijn? Dan is een wendbare en lichte stadsfiets als de Batavus Dinsdag iets voor jou. Wil je veel bagage meenemen? Dan kan een transportfiets uitkomst bieden. Wat je behoefte ook is en welke doel je ook hebt, er is altijd een passende stadsfiets voor jou.

Kwaliteit

De eerste Batavus stadsfiets kwam in 1907 op de markt! Batavus bestaat dus al meer dan 100 jaar in Nederland. De frames van Batavus, zij het in aangepaste vorm, worden ook door Koga gebruikt! Batavus maakt gebruik van onderdelen van o.a. Shimano, Yamaha en Bosch, allemaal grote en bekende merken die hun kwaliteit in de fietsenwereld al lang bewezen hebben!

Garantie

Batavus geeft lange garantie op hun fietsen. Frame en ongeveerde vorken hebben maar liefst 10 jaar garantie! Verende voorvorken hebben een garantie van 2 jaar, hetzelfde geldt voor roestvorming binnenuit en de kwaliteit van de lak. Natuurlijk zitten er wel regels en voorwaarden aan vast, die kan je hier terugvinden: http://www.batavus.nl/service/garantie/garantievoorwaarden.htm

Vragen of advies nodig?