Reparatie

In tegenstelling tot veel andere fietsenmakers kunnen wij uw fiets gemiddeld al binnen één dag repareren. Dit betekent ‘s morgens brengen en ‘s middags uw fiets weer ophalen.

Om dit te kunnen realiseren hebben we :

  • heel veel onderdelen op voorraad
  • gediplomeerde monteurs
  • 4 reparatie bruggen!
  • geïnvesteerd in goed gereedschap
  • het is een sport geworden om onze belofte aan u na te komen

U hoeft bij ons niet lopend naar huis. We hebben altijd wel een leenfiets waar u de dag van reparatie gebruik van kunt maken. En als u helemaal geen mogelijkheden heeft om langs de winkel te komen kunnen wij de fiets ook voor u ophalen.

Fietsen worden steeds complexer, denk met name aan de elektrische fietsen. Ons gediplomeerde personeel is in staat is om met speciale meetapparatuur een analyse uit te voeren om op die manier de storing te kunnen repareren.

Je wilt natuurlijk dat je fiets zo lang mogelijk mee gaat. Goed onderhoud is daarbij belangrijk. Bij ons koop je niet alleen een fiets, je kunt ook terecht voor onderhoud en reparaties. Hoe fijn dat alles op een locatie te vinden is. Onze werkplaats is professioneel ingericht. We beschikken over de meest moderne uitleesapparatuur voor elektrische fietsen. En onze vakmensen staan voor kwaliteit van het hoogste niveau.

Is je fiets aan een opknapbeurt toe? Of heb je problemen met je fiets? Kom gerust eens langs. Kijken we samen of we iets voor je kunnen betekenen.

#Handig: Desgewenst verzorgen we een haal- en brengservice voor je fiets of zetten we een leenfiets voor je klaar.